Târgul de pe Târnave | Mâncare sănătoasă la Casa Schuller

Publicat de | October 24, 2019

Casa Schuller va găzdui sâmbătă Târgul de pe Târnave.

Județul Sibiu are ceva dintr-un tărâm magic care îndeamnă necontenit să fie descoperit, doar că, atunci când o faci, constați că misterul persistă! De pildă, ce a determinat atâția oameni din țări frumoase și civilizate să se mute în sate sibiene, fără alt renume decât atmosfera arhaică și natura încă bucolică ca la începuturi!

,,Atrasă de acest mister, dar și pentru că mulți din noii locuitori ai satelor au trecut pragul asociației noastre, îndemnați de originile olandeze ale instituției, Asociația Phoenix Speranța a decis să cerceteze în ce mod s-au adaptat acești <<conchistadori>> moderni la modul de viață ardelenesc, mai ales la cultura noastră gastronomică și cum putem valorifica impresiile și opiniile lor.


Pentru a împărtăși cu dumneavoastră comorile gastronomice găsite de noi, vă invităm sâmbătă, 26.10.2019, începand cu ora 10:00, în incinta Casa Schuller din Mediaș, la <<Târgul de pe Târnave>>, eveniment cu degustare și vânzare de produse gastronomice locale. Acţiunea este cofinanţată de Consiliul Judeţean Sibiu” spun reprezentanții Asociației Phoenix-Speranța.

Foto: turnulsfatului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *