Propunere esenţială pentru unificarea PNL: candidaţii la primării vor fi desemnaţi preşedinţi de organizaţii.

Publicat de | November 17, 2015

Biroul Politic PNL a decis luni, la propunerea celor doi co-preşedinţi, ca liberalii care vor candida la primării să devină şi preşedinţi de organizaţii, urmând ca măsura să fie validată şi de Consiliul Naţional, convocat pentru data de 11 decembrie, partidul având în vedere şi “rebranduirea” PNL.
“Am luat o decizie care mi se pare crucială pentru bunul mers al acestui partid, care presupune să avem candidaţi la primării care deţin şi funcţia de preşedinte de organizaţii. Sunt aproape 2.000 validaţi”, a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.
Gorghiu a afirmat că această propunere va fi înaintată Consiliului Naţional care se va reuni pe 11 decembrie, la Bucureşti.
Biroul Politic a mai decis realizarea unei analize interne care să arate care este direcţia în care partidul trebuie să de îndrepte.
“Am luat şi câteva măsuri pe care şi eu şi domnul Blaga şi colegii noştri le considerăm benefice pentru rebranduirea a celui mai puternic partid de dreapta din România, PNL: acea analiză internă care să arate ce trebuie să abordăm, ce comunicatori trebuie să abordăm, când, în ce termeni, în ce calendar (…) o analiză care va arăta foarte clar cum stăm şi în ce direcţie ne îndreptăm şi ne asumăm clar nişte obiective”, a mai spus Gorghiu.
Potrivit acesteia, finalizarea acestei analize ar urma să aibă loc în termen de o lună.

imageResize

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: http://www.mediafax.ro/politic/gorghiu-voi-propune-ca-toti-candidatii-validati-pentru-primarii-sa-preia-sefia-organizatiilor-pnl-partidul-are-lipsuri-care-au-impiedicat-preluarea-guvernarii-nu-am-sanctionat-suficient-psd-14888182

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *