Prioritățile societății ECO-SAL în 2020

Publicat de | January 30, 2020

Prioritățile societății ECO-SAL în 2020.

Creșterea calității serviciilor oferite către populație prin achiziția de echipamente și utilaje, dar și modernizarea punctelor de colectare din zonele cu gospodării la bloc, sunt cele mai importante obiective ale societății ECO-SAL pentru anul în curs.

În 2019, operatorul de salubritate a făcut cu sprijinul Primăriei Mediaș, investiții de 1,1 milioane de lei pentru cele două obiective și vrea să continue la fel și anul acesta.

,,Operatorul de salubritate și administrația publică locală au investit constant în tot ceea ce înseamnă infrastructura specifică acestui serviciu. Astfel, am achiziționat echipamente specializate, am modernizat punctele de colectare din zonele cu gospodării la bloc. Evident, acest trend încercăm să îl păstrăm și în acest an în sensul că ne vom axa în special în achiziționarea de echipamente și utilaje care să dezvolte acest serviciu, respectiv să crească permanent calitatea. De asemenea, vom insista pe tot ceea ce înseamnă modernizarea punctelor de colectare” a declarat Dan Vasi, Director general ECO-SAL Mediaș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *