Primăria Mediaș primește finanțare pentru construirea unei baze sportive

Publicat de | October 26, 2020

Primăria Mediaș primește finanțare pentru construirea unei baze sportive.

Municipiul Mediaș a solicitat la sfârșitul anului trecut, prin adresa 18176/28.11.2019, aprobarea finanțării din partea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, pentru proiectul tip constând în construirea unei baze sportive tip 2 la Școala Gimnazială Nr. 7, situată pe strada 1 Decembrie nr. 34.

În luna iunie 2020, s-a primit din partea Companiei Naționale de Investiții (C.N.I) informarea oficială cu privire la introducerea obiectivului menționat pe lista sinteză a subprogramului ,,Complexuri Sportive”, listă prin Ordinul nr. 2461/2020 al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

În ședința ordinară a Consiliului Local Mediaș din luna iulie 2020, a fost aprobată, prin hotărârea 186, predarea către ministerul de resort a amplasamentului aferent construcției, precum și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții.

Baza sportivă din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 7 Mediaș va avea o suprafață de 1508 metri pătrați și va cuprinde un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei, tenis o clădire pentru vestiare, alei pietonale și spații verzi.       

La începutul lunii octombrie 2020, Compania Națională de Investiții a demarat procedura privind contractarea proiectării și execuția lucrărilor aferente obiectivului amintit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *