Prefectul Mircea Crețu testat pozitiv la COVID-19

Publicat de | November 3, 2020

Prefectul Mircea Crețu testat pozitiv la COVID-19.

Informația a fost confirmată de către Prefectura Sibiu, prin intermediul purtătorului de cuvânt al instituției. În urma acestui incident, întreg personalul instituției a fost testat, iar patru persoane care au interacționat mai mult cu prefectul în ultimele zile, se află în carantină.

,,În ceea ce privește starea de sănătate a domnului prefect, acesta este stabil, va sta în izolare cu tratament specific. Întrucât ieri o colega de la serviciul Pasapoarte a fost pozitivă la ora 17:00 s-a făcut dezinfecție în întreaga instituție.

Întreg personalul Instituției Prefectului a fost testat. La acest moment sunt în carantină un număr de 4 persoane, acestea interacționând mai mult cu domnul prefect în ultimele zile. De asemenea, Direcția de Sănătate Publică a demarat o ancheta epidemiologică în urma căreia se vor lua, dacă se impun și alte măsuri de prevenire și combatere a răspândirii SARS CoV-2.

În ceea ce privește vizitele în teritoriu de săptămâna trecută, la acest moment vă putem comunica faptul că s-au respectat măsurile de prevenție. De îndată ce se vor contura primele concluzii ale anchetei vă anunțăm” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *