PNL Mediaș a primit un loc eligibil la alegerile parlamentare | Christine Thellmann pe poziția 2 la Camera Deputaților

Publicat de | October 20, 2020

PNL Mediaș a primit un loc eligibil la alegerile parlamentare, care vor avea loc la începutul lunii decembrie.

Viceprimarul municipiului de pe Târnava Mare, Christine Thellmann, ocupă poziția a doua pe lista Partidului Național Liberal pentru Camera Deputaților. Anunțul a fost făcut de către Raluca Turcan, Președintele organizației județene a liberalilor. Decizia PNL Sibiu vine după ce la sfârșitul lunii septembrie, Gheorghe Roman, Președintele PNL Mediaș a declarat că dorește un loc eligibil pe listele candidaților la alegerile pentru Parlamentul României. Declarația acestuia a venit la scurt timp după rezultatul foarte bun obținut la alegerile locale.

,,Dragi medieșeni, cu ajutorul dumneavoastră PNL Mediaș a obținut cel mai bun rezultat la alegerile locale de la Revoluție și până în prezent. Pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o, mie și echipei mele, eu vă mulțumesc și vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a promova și pentru a duce la bun sfârșit proiectele mari ale orașului nostru.

Rezultatul foarte bun obținut la Mediaș a fost apreciat atât de colegii mei din conducerea Organizației Județene, cât și de conducerea centrală a partidului; astfel că, Mediașul și Nordul județului au primit locul 2 la Camera Deputaților, un loc care este eligibil dacă sunteți alături de noi așa cum ați fost mereu.


În urma discuțiilor pe care le-am avut cu colegii mei din partid am convenit să o susținem pe domnișoara Christine Thellmann pentru a ocupa această funcție. După alegerile parlamentare avem șansa ca în Parlamentul României să avem un reprezentant care să susțină interesele Mediașului.
Este important pentru mine ca primar să le acordați aceeași încredere și colegilor mei din PNL care candidează pentru Senatul României.
Vă mulțumesc mult tuturor !” a scris Gheorghe Roman, Președintele PNL Mediaș pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *