Lucian Ioan, tânărul medieșean care ”vânează” succesul în industria muzicală

Publicat de | March 24, 2016

12421501_190067508026729_937500655_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lucian Ioan, un tânăr medieșean în vârstă de 17 ani și-a început cariera în industria muzicală.  Prima melodie a lui Young Hunter, așa cum este el cunoscut a ”strâns” peste 5 mii de vizualizări pe Youtube la o lună de la publicare în timp ce a doua melodie publicată, și anume ”Chance” a
adunat până acum peste 6 mii de vizualizări. Young Hunter spune că obiectivul său este ca muzica sa să ajungă cât mai cunoscută și apreciată pentru ca mai apoi să transforme pasiunea pentru muzică într-un adevărat job. Acesta își completează răspunsul spunând că nimic nu este mai frumos decât să faci ceea ce-ți place și să fii și recompensat pentru asta. Lucian spune că pasiunea pentru muzică o are de când era mic crescând într-o familie în care muzica era foarte importantă. Acesta asculta foarte des muzică clasică, muzică populară sau muzică ușoară dar a fost ”cucerit” definitiv de muzica hip-hop după ce sora sa asculta cu mare plăcere acest gen muzical. Lucian spune că a simțit nevoia să se exprime prin intermediul muzicii hip-hop.
Când vine vorba despre un cântăreț preferat, Lucian îl alege fără ezitare pe rapper-ul Bryan Williams cunoscut sub numele de ”Birdman”.

Iată ce spune Lucian despre industria muzicală autohtonă: ”Eu văd industria muzicală din România ca fiind mai degrabă comercială. După părerea mea succesul depinde în mare măsură de posibilitățile financiare ale ” artistului ” . Daca ai posibilitatea materială de a te promova ( sau daca ” cunoști pe cine trebuie ” în industria muzicală ) îti cresc vertiginos șansele de a fi cunoscut și a avea succes.”

Despre experiența înregistrării primei sale melodii, Lucian mărturisește că a fost diferită față de ceea ce credea că va fii. Lucian mai spune că a fost o experiență interesantă și nu în ultimul rând palpitantă. ”Young Hunter” spune că nu se aștepta să adune atâtea vizualizări la cele 2 melodii publicate
până acum, mai precis peste 12 mii de vizualizări per total. Acesta spune că nu se aștepta să facă mai mult de 100 de vizualizări de la publicarea iar spre surprinderea tuturor Lucian a ”strâns” în prima săptămâna peste 3 mii de vizualizări.
Pe final am vorbit cu Lucian despre numele său de scenă, și anume ”Young Hunter” iar acesta spune următoarele: Mi-am ales numele de Young Hunter pentru că atunci când m-am mutat de pe strada unde locuiam la casă , într-un cartier de blocuri, am intrat într-un grup de băieti care îmi spuneau ”Hunter” ; pentru că sunt înca un tanar , m-am gândit că numele Young Hunter e un nume potrivit pentru mine. Sunt un tanar care vânează succesul.
Mai jos puteți asculta cele 2 melodii publicate până acum de către Young Hunter. Îi urăm mult success tânărului artist medieșean!

Young Hunter – Night Club

Young Hunter – Chance 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *