Ilie Bolojan – ”În Mediaș, cu domnul Gheorghe Roman primar, în parteneriat cu doamna Daniela Cîmpean, președinte la Consiliul Județean Sibiu, se vor face lucruri bune în anii următori

Publicat de | April 12, 2016

Sâmbătă 9 Aprilie a.c. la Sala Traube din Mediaș a avut loc evenimentul de prezentare al candidaturilor din partea PNL pentru alegerile din luna iunie. La Mediaș a fost prezent și primarul Orădean și totodată secretarul general al PNL, Ilie Bolojan.

Iată ce spune acesta:

”În Mediaș, cu domnul Gheorghe Roman primar, în parteneriat cu doamna Daniela Cîmpean, președinte la Consiliul Județean Sibiu, se vor face lucruri bune în anii următori și vom auzi, în Sibiu, de localități care prosperă.
Prezența mea aici este și o garanție a sprijinului pe care PNL îl va acorda reprezentanților noștri din admnistrația locală în problemele strategice care privesc dezvoltarea comunităților locale.


În cazul Mediașului, sunt câteva probleme strategice pe partea de conectarea acestui important oraș la sistemele de transport. O șosea de centură acolo unde ai trafic de tranzit important este necesară. Mentinerea unor entități economice importante, a societăților Romgaz și Transgaz este vitală pentru dezvoltarea orașului și a judetului, pentru oamenii de rând care lucrează acolo, dar și pentru capacitatea primăriei de a executa lucrări pentru locuitorii acestui oraș.
Fără un parteneriat între primarul unei localități, președintele Consiliului Județean și Guvern se ratează oportunități, se pierd ani și se pierd locuri de muncă.”

12998706_1115718798492472_7342940178308082128_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *