Gheorghe Roman a câștigat detașat alegerile pentru funcția de primar al Mediașului.

Publicat de | October 5, 2020

Gheorghe Roman a câștigat detașat alegerile pentru funcția de primar.

Gheorghe Roman este marele câștigător al alegerilor locale pentru funcția de primar al Mediașului. Candidatul PNL a câștigat detașat alegerile în toate cele 42 secții de votare din municipiu și a obținut un scor de 73,64%.

Primarul ales al Mediașului a vorbit despre rezultatele alegerilor locale, în urma cărora medieșenii i-au acordat încrederea lor pentru următorii patru ani. Acesta a ținut să le mulțumească celor care au mers la urne și în special persoanelor care au votat pentru continuitate.

,,Dragi medieșeni, vă mulțumesc tuturor celor care ați participat la vot duminică 27 septembrie 2020. În mod special vă mulțumesc celor ați ales să mă votați pe mine și să votați echipa PNL Mediaș.

Rezultatul foarte bun mă îndreptățește să solicit conducerii partidului un loc eligibil de parlamentar pentru Mediaș și zona de nord a județului Sibiu la alegerile generale din acest an.

Promisiunea mea este aceea că voi face tot ce-mi stă în putință pentru a duce la bun sfârșit proiectele începute și cele viitoare care sunt extrem de importante pentru dezvoltarea și modernizarea orașului nostru.
Voi rămâne același primar care va avea un dialog constant cu dumneavoastră pentru rezolvarea cât mai multor probleme existente în oraș. Mulțumesc pentru întreaga susținere din primul mandat atât colegilor mei din Administrația Locală cât și echipei PNL Mediaș” a declarat Gheorghe Roman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *