Cărți despre Mediaș într-o bibliotecă virtuală

Publicat de | December 3, 2020

Cărți despre Mediaș într-o bibliotecă virtuală.

Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș a pus bazele unei biblioteci virtuale ce conține un fond de carte documentar despre Mediaș, în format PDF,  pentru a fi la îndemâna celor care caută online informații despre orașul nostru.

Documentele virtuale care se află, până în prezent, pe site-ul Mediașul cultural conțin cărțile scriitorilor medieșeni care au fost editate cu sprijinul Primăriei Municipiului Mediaș, prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret, și sunt documente digitale cu profil literar, istoric și științific spre a fi utile utilizatorilor care accesează  portalul bibliotecii.

,,Până în prezent pe site-ul nostru sunt doar câteva titluri din domeniile literatură,  istorie, heraldică și avem în pregătire albume de artă și alte cărți din domeniile socio-umane.  Scopul nostru este să încărcăm cât mai multe documente cu profil medieșean care să poată fi utilizate de oricine caută informații referitoare despre istoria locală.

Încurajăm cât mai mulți artiști locali să ne sprijine cu operele lor în acest demers. Sperăm ca pe viitor să ne îmbogățim fondul de carte digital și Biblioteca  Municipală să aibă cât mai mulți vizitatori online, indiferent de unde caută,  de pe oricare dintre dispozitivele compatibile, telefon, tabletă, laptop” se arată într-un comunicat de presă remis de către Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *