Blocuri de locuințe sociale construite cu fonduri europene la Mediaș

Publicat de | October 20, 2020

Blocuri de locuințe sociale construite cu fonduri europene la Mediaș.

Zilele trecute a fost admis pentru finanțare din fonduri europene prin Asociația Grup de acțiune locală a Zonelor Urbane Marginalizate Medias, axa 9 Programul Operațional Regional, al 4-lea proiect care are două obiective de investiții .

Primul  obiectiv de investitie este ,,Construire locuințe sociale colective, amenajari exterioare si utilitati, pe strada Baia de Nisip”, prin care se propune realizarea unui ansamblu de 8 imobile, cu regim de inaltime P+3E rezultand un numar de 80 de unitati locative cu destinatia de locuinte sociale.

Al doilea obiectiv de investitie este ,,Amenajare loc de joaca, strada Baia de Nisip”  prin care se propune revitalizarea unui spatiu verde deficitar, neutilizat, transformandu-l intr-un spatiu cu scop recreativ si de agrement. Astfel, va fi realizat un spatiu de joaca si se va amenaja spatiul verde adiacent acestuia.

,,În acest moment ne aflăm în perioada de precontractare. Valoarea totală estimată a proiectului este de 18,9 milioane  lei, iar termenul de implementare este decembrie 2023” spun reprezentanții Primăriei Mediaș.

Foto: arhivă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *