52 beneficiari ai Campaniei Donează un ghiozdan

Publicat de | October 14, 2020

52 de copii din municipiul Mediaș, dar și din localitățile Hoghilag, Velț și Târnava, au primit fiecare câte un ghiozdan cu toate lucrurile necesare pentru școală, dar și produse de igienă.

Acesta este bilanțul Campaniei Donează un ghiozdan, organizată de către Crucea Roșie subfiliala Mediaș, care a ajuns zilele trecute la final. Campania a fost posibilă și anul acesta datorită unor oameni cu suflet mare, care au înțeles că este de datoria lor să se implice și să doneze.

,,Chiar daca nu s-au strans la fel de multe ghiozdane ca anii trecuti, suntem bucurosi pentru cei 52 de copilasi care au primit cate un ghiozdanel complet echipat cu cele necesare pentru a merge la scoala. De asemenea, pe langa rechizite, toti copilasii au primit produse de igiena: sapun, sampon, pasta si periute de dinti.

Multumim Cosmina Hoffer pentru donatie. Anul acesta beneficiarii campaniei noastre au fost selectati de catre cadre didactice din cadrul Sc. Gimnaziale Ciresarii Medias, Sc. Gimnaziale Hoghilag, Sc. Gimnaziale Velt si Tarnava, Centrul de recuperare Pruncul Isus Mediaș, iar la Centrul Sf. Casian am daruit rechizite si produse de igienă.

Multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi si de aceasta data, iar de la copilasi aveti fiecare cate o imbratisare virtuala. Multumim mult firmei Automotive Service Medias, d-lui Baba Florin pentru sprijinul oferit. Cu ajutorul dvs am cumparat cele necesare pentru a finaliza aceasta campanie” spun reprezentanții Crucii Roșii Mediaș pe pagina din rețeaua de socializare Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *