2 proiecte cu bani europeni la Mediaș

Publicat de | October 10, 2020

Municipiul Mediaș va derula în perioada imediat următoare două proiecte care beneficiază de finanțare europeană.

Unul dintre ele vizează reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale din satul aparținător Ighișu Nou, iar cel de-al doilea se referă la reabilitarea unei clădiri de la fosta unitate militară de aviație, care se va transforma într-un centru de servicii medico-sociale.

Proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale din satul aparținător Ighișu Nou are o valoare de 3,7 milioane de lei. În cadrul acestuia sunt prevăzute măsuri pentru consolidarea și reabilitarea clădirii școlii în vederea creșterii eficienței energetice, dar și refacerea sălilor de clasă, refacerea dotărilor sanitare, amenajarea de spații destinate cadrelor didactice și personalului administrativ, spații tehnice, spații de joacă și recreere în curtea școlii.

Cel de-al doilea proiect care se referă la reabilitarea unei clădiri care se va transforma într-un centru de servicii medico-sociale are o valoare de 4,7 milioane de lei. Este vorba despre corpul R de la fosta unitate militară de aviație, aflat într-o stare avansată de degradare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *